Powered By Blogger

4 Şubat 2014 Salı

Bitenler




Beauty formulas burun bandı: pek sevmedim. Burundan çektikten sonra siyah kalıntı bırakıyor. Cetua markasıyla sevam edicem.
Watsons kuru şampuan: bunları severek kullanıyorum büyük boyunu hiçbir yerde bulamadığım için küçükle devam ediyorum. Kuru şampuan tavsiyeniz varsa yazarsanız yorum olarak çok sevinirim :) 
Dalan dolive el kremi: bu kremi özellikle geceleri kullanıyorum çok fazla yağlı çünkü. Tekrar alırım tabikii :)
Vanilla & honey el kremi: geçen sene yılbaşı için getirilmiş bir üründü kokusu güzeldi fakat yapısını sevemedim anca bitti.
Bioderma sensinio h2o: bunu bilmeyeniniz yok artık severek kullanıyorum biter bitmez yenisini söylüyorum. Garnier de buna benzer bir ürün çıkardı elimdeki bioderma biter bitmez denemek istiyorum onuda :)
Garnier roll on kapatıcı: severek kullanmıştım şuan bb olanından kullanıyorum ondan da memnunum ama bunun rengi daha açık sanırım tekrar buna döneceğim. 
Yves rocher sebo specific ultra mat krem: bundan da memnun kaldım bu 2. Şişem karma bir cildim var cildimi çok fazla kurutmadı,germedi herhangi bir sivilce vs problemle de karşılaşmadım.
Yves rocher bio roll on: içeriği doğal olması sebebiyle almıştım çok fazla ter problemim yok benim içim güzel bir üründü.

4 yorum:

  1. kuru şampuan olarak, Klorane'in susuz temizlik şampuanını öneririm cnm, pahalı gibi ama işe yarıyor. denk geldiğinde bi dene derim :)

    YanıtlaSil
  2. gratiste satılmıyor sanırım, hiç görmedim. ben internetten alıyorum.

    YanıtlaSil