Powered By Blogger

1 Ekim 2014 Çarşamba

Bitenler

Herkese Merhaba :)
Bugün bir bitenler yazısı hazırladım bakalım neler bitirmişim
 
1) john frieda frizz ease düzleştirici etkili şampuan: bu şampuanı turuncu kasa indirimiyle almıştım ilk defa denedim oldukça beğendiğim bir şampuan oldu kendisi. Saçımı güzelce temizledi, düzleştirme vaadi ne gelirsek bir nebze düzleştiriyor evet ama kuaförden çıkmışçasına bir etki beklemeyin tabiki.
2) Garnier bb cream/medium: Bu ürünün 2 çeşidi var bendeki yağlı ciltler için olanından. Yazın bu ürünü çok severek kullanıyordum fakat havalar soğudukça cildim çok kurumaya başladı ve bu bb krem bende pul pul dediğimiz görüntüyü vermeye başladı. Yaza kadar bu ürüne ara verme kararı aldım.
3)Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu: Bu ürünün sevmeyeni yok sanırım. Biodermayla eşdeğer bir ürün kendisi oldukçada uygun fiyatlı. Bittikçe almaya devam edeceğim bir ürün.
4)Pauline Extra Blond saçıcı sprey: Bu spreyi gratisten almıştım saç rengini zarar vermeden açmayı vaad ediyor. Evet rengi bi kaç ton açıyor ama kokusu iğrenç bir daha almam.
5)Cettua silky and clear nose strip: yine gratislerde bulunan cettua markasının burun bantları içerisinde 6 adet var ara ara alıyorum bu üründen güzel temizliyor herhangi bir tahrişe vs. neden olmadı.
6)Dove original deodorant: Dove un bu deodorandını severek kullanıyorum. Bittikçe aldığım bir ürün.
7)Balmi lip balm(rasberry): Bu da watsonslarda bulunan bir ürün kokusu harika! Nemlendirmeside güzel tekrar alabilirim. Çileklisi ve naneliside var bu ürünün.
8)Nivea honey and milk lip balm: Yine kokusu ve nemlendirmesi güzel bir lip balm. 
9)The balm schwing eyeliner: Severek kullandığım bir eyeliner bittikçe sürekli alıyorum. Yaz aylarında biraz dağılma yapıyor ama mat siyah ve  sürümü kolay olduğu için vazgeçilmezim kendisi.
10)Naturals argan oil el kremi: Watsonslarda bulunan bir ürün kendisi, losyon kıvamında bir ürün kış aylarında nemlendirmesi yetersiz kalacaktır.
11) The body shop vanilyalı vücut spreyi: Şahane kokulu bir vücut spreyi! Vanilya kokusundan hoşlananlar tbs mağazalarından bir deneyin bu ürünü. Gerçi kışın parfümünü almak gerekir kalıcılık bakımından ama bu üründe en az parfüm kadar kalıcı)
12)John frieda full repair şampuan: Deneme boy bir üründü kendisi fena değildi. Tam fikir sahibi olmak için saç kremi ve maskesinide denemek gerekli diye düşünüyorum.
13)Avon solutions perfecttone göz kremi: Nemlendirmesi vasat bir üründü bir daha almam.
14)Garnier bb roll on göz altı kapatıcısı:
Günlük kullanım için güzel bir ürün kapatılığı fena değil. Farklı ürünleri denemeyi seviyorum fakat tekrar alınabilecek bir ürün kendisi.

Sevgiler








5 yorum:

  1. Kusursuz Makyaj Temizleme suyunu ben de cok begeniyorum. Bu arada Balmiler Gratisler'de degil Watsonslar'da satılıyor :)

    YanıtlaSil
  2. No BS and written well, thank you for the postHowdy this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs
    Alpha ZXTuse WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. Im starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!
    http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/


    YanıtlaSil
  3. come from nowhere that Im pretty sure Id have Geniux
    a fair shot. Your blog is great visually, I mean people wont be bored. But others who can see past the videos and the layout wont be so impressed with your generic understanding of this topic.You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it. http://www.healthcaresups.com/geniux/

    YanıtlaSil
  4. are you insterested in link exchange?Woody, youre into a little kid anymore. Don;t make Marc who strikes up a libertarian attitude around Brain R8 here have to monitor you and scrub off your puke from these walls. Can you at least show a minimum level of decency here and stop with all child molester insinuations? No one comes here to read that stuff. Thanksgreat info, thankshuan disperse cataluna advertisement glos scaryeire girth energetic simmsI admire your website , it's filled of lot of information. http://vitafirmfacts.com/brain-r8/

    YanıtlaSil