Powered By Blogger

21 Mart 2015 Cumartesi

Büyük bitenler

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır elimde bitmiş ürün biriktiriyordum nihayet hepsini yazma vakti geldi :) 
Garnier saf ve temiz 3ü 1 arada: Adından da anlaşıldığı üzere 3ü 1 arada bi ürün hem peeling hem maske hem de temizleyici. Ben maske olarak kullandım siyah noktalara çok iyi geliyor ve derinlemesine temizleyip fazla yağı kontrol altına alıyor.
Garnier göz makyaj temizleyici: Çift fazlı bir üründü severek kullandım herhangi bir tahrişe vb. reaksiyona yol açmadı, her çift fazlı ürün gibi yağlı bir tabaka bırakıyor malesef.
Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu: Kaçıncı şişem bilmiyorum. Bittikçe de yenisini alıyorum. Biodermadan sonra en sevdiğim makyaj temizleme suyu
Isıs pharma secalia balm: Kuru ciltler için süper bi nemlendirici dermotolojik bir marka ve eczanelerde satılıyor içerisinde de shea yağı bulunuyor. Ayrıca paraben de içermiyor ve anında emilip yapış yapış bırakmıyor.
Yves Rocher peeling nettete vegetale: Çok güzel bir peeling olmasına rağmen çok ağır ve kötü bir kokusu var malesef kokusu yüzünden bir daha almıyıcam.
Cetua siyah noktalar için burun bandı: Ara ara aldığım bir ürün çok etkili olmasada sıkmakla gözenekleri zedelemektense bu tarz ürünlerden kullanıp kil maskesi ve tonikle siyah noktalarımı en aza indirgiyorum.
Kiehls rare earth pore minimizing losyon: Gözenek görünümünü azaltmayı vaad eden bir losyon, azaltmaktan yana bir etkisini görmedim. Zaten bu tarz ürünler yok etmeyi değilde oluşabileceklere karşı önlem almayı sağlıyor. Memnun kaldığım bir losyon oldu çünkü gün içinde cildimdeki parlamayı en aza indiren tek nemlendirici bu oldu.
Kiehls avakadolu göz kremi: Şimdiye kadar denediğim en iyi nem veren göz kremi bu oldu. Şu an için nonuque nin nemlendiricisini kullanıyorum ama kışın tekrar bu kreme geçicem :)
Clarins demaquillant douceur gentle eye make-up: Clarinsin setinden çıkan bu göz makyaj temizleyicisi beğendiğim bir ürün olmuştu fakat Görkem Karman'ın bloğunda okuduğum yorumdan sonra düşüncelerim değişti çünkü içerisinde gül suyu bulunuyor ve gül suyu göz çevresi için oldukça zararlıymış. Bu sebepla bir daha almıyıcağım bir ürün oldu.
Clarins lotion tonique with camomile: Severek kullandığım bir tonik oldu, normal ve kuru ciltler için olsada karma ciltli olmama rağmen oldukça sevdim. Çok güzel de bir kokusu vardı çiçek kokuyor adeta:)
The balm eyeliner: Severek kullandığım bir eyeliner bittikçe alıyorum. Simsiyah ve kolay sürülüyor fakat yazın bazda kullansam göz kapağıma bulaşıyor bu yüzden yazın başka eyeliner arayışına gireceğim:)
Rimmel london match perfection kapatıcı: Göz altlarımda birikme yapsa da aydınlık vermesini istediğim yerlerde çok güzel ve doğal bir sonuç verdi. 2. Tüpe geçtim bile:)
Loreal lumi magique fondoten: Orta kapatıcılıkta kuru ciltler için muhteşem bir fondoten olsada benim karma cildimde yazın durmayacağı için bir daha almıyıcam. Ama ıslak bitişli doğal duran bir ürün arıyorsanız bir bakın derim.
Nyc turbo dry top coat: Muhteşem bir top coat. Ojelerimi silene kadar bozulmadan kullandım ve çok hızlı kurumalarını sağladı. Bittikçe alıcağım bir ürün.
Blistex med plus: Şu ana kadar kullandığım en muhteşem lip balm. Çatlamış dudaklar için biçilmiş kaftan bittikçe sürekli alıyorum ve almayada devam edeceğim:)

Sevgilerr :)










11 yorum:

  1. Merhaba, bioderma ve garnierin temizleme suyu blogunuzda yer alıyorumu yorumlarınızı merak ettim :) Ayrıyetten kiehls in göz kremini çok merak ettim.. Bir biyerde gül suyunun göz çevresine zararlı olduğunu söylemişsiniz hakikaten çok şaşırdım ya bugüne kadar göz temizliğimin dışında ayrıya gül suyuylada temizlerdim, çok mu zararlıymış ay gitti gözler O-o güzel bir yazı olmuş :) Banada beklerim .. www.sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gül suyu göz çevresi için zararlıymış malesef... Biodermanın bir yazısı mevcut bloğumda garnierı henüz yazmadım ama ikiz kardeşler kadar benzerler :)

      Sil
  2. merhabalar. Garnıer bende seviyorum ve burun bantları ne diyelim gelsin yenilerrrrr :) bu arada bende bloğuma bekleri esen kal!!

    YanıtlaSil
  3. Bitirdiğin ürünlere bayıldım ya...Clarinsler, Kiehlsler, isisler...Deneyimleriin benim için çok faydalı, teşekkürler. Sitene katıldım şimdi. Kahve Yanı'nda kahveye beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Süper bir yazı olmuş blogunu da arkadaş aracılığıyla kesfettim canım bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Kudos to you! Keep it upI tried to submit a comment earlier, but it hasnt shown up. I believe your spam
    Cleanse FXfilter might be broken?Fantastic blog post. I used to be checking constantly to this weblog & I am so inspired! Very educational info, especially the closing paragraphs. I really want such info.
    http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil
  6. And the theme you use, wow. It really is a really decent combination. And I am
    Cleanse FX wondering whats the name of the template you use?Thanks pertaining to giving the following wonderful subject material on your internet site. I came across it on the internet. I may check back again whenever you post more aricles.I think youve made some genuinely interesting points. http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil
  7. Hi! After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging.CogniQ I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.http://www.supplements4help.com/cogniq/

    YanıtlaSil
  8. articles that can aid me. Thank youThis blogGenius X has got a lot of really helpful stuff on it! Cheers for sharing it with me!How is it that just anyone can write a weblog and get as popular as this? Its not like youve said something extremely impressive more like youve painted a fairly picture through an issue that you know nothing about.For more ==== >>>>>> http://www.muskelaufbauhilfe.com/genius-x-o-cambalacho/

    YanıtlaSil
  9. güzel ürünle bitirmişsiniz. garnier in pembe olanını, blistexi ve balm liner ı çok severek kullanıyorum ben de. avokadolu göz krmeini de elimdekiler bitince alacagım. sizi takibe alıyorum bana da beklerim. sevgiler

    YanıtlaSil