Powered By Blogger

5 Ekim 2014 Pazar

Saç bakım rutinim

Öncelikle herkese mutlu bayramlar dilerim  :)
Bugün sizlere saç bakım rutinim den bahsedeceğim.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum saçlarım orta uzunlukta ve hem ombre hem de balyajlarım var. Haliyle saçlarım çok kuruyor ve sarı saça bakım yapmadığımız zaman da tiftik tiftik olmuş bakımsız saçlarla gezmek zorunda kalabiliriz.
Bunun olmaması için de sarı saçlara özel şampuan ve saç kremi kullanmak çok önemli.
Gelelim benim kullandığım ürünlere,



Toni&Guy cleanse blonde shampoo: Bu ürünü yeni aldım ve neden daha önce almamışım! dedim. Kuru olan saçlarımı öyle güzel nemlendirdi ki yumuşacık ama ağırlaşmaya saçlara sahip oldum. Şampuanın kokusu çok güzel, rengi sarı ve içinde ufak pırıltılar var. Kremsi bir formülü var. Saçınıza uygular uygulamaz şampuanın kalitesini anlayabiliyorsunuz. Saç uçlarındaki tiftik görüntüyü de alıyor. Kısacası bu ürünü çok sevdim ben. Serinin diğer ürünlerini de en kısa zamanda denemek istiyorum.

John frieda sheer blonde go blonder saç kremi: Bu saç kremini de severek kullanıyorum sarı saç uçlarıma çok güzel bir ışıltı katıyor. Ürünün şampuanını almadım çünkü saç diplerim uçlarıma göre koyu (saçlarımda ombre olduğu için). Bu seri saç rengini 1 2 tona kadar açıyor. Bende saçımda eşitsizlik olmasın diye kremini kullanıyorum sadece ama sizin saçlarınız tamamen sarıysa şampuanını da kullanabilirsiniz.

Giovanni 2chic avokado & olive oil ultra moist deep deep moiusture hair mask- yoğun nem sağlayan saç maskesi: Bu ürün adından da anlaşılacağı üzere avokado ve zeytin yağı özü içeren bir maske. Avokado ve zeytin yağının saça iyi geldiğini bilmeyen yoktur herhalde.

 Ben bu maskeye bayılıyorum! Saça çok güzel bir nem veriyor ve yumuşacık yapıyor. Haftada 1 veya 2 kez ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Ürünün formülü yoğun bir kıvamda içerisinde de küçük avokado parçacıkları bulunuyor.
 Bu ürünü sevgili Oreo Seven Kız(Zuhal)'in bloğun da görmüştüm ve çok merak etmiştim.İyi ki de almışım diyorum.



Down Under Natural's sıvı saç kremi: Bu ürünü duştan çıkınca saçlarımı açmak için kullanıyorum ve ürünün amacı da bu zaten fazla bir şey beklemiyorum fakat diğer markalarında ürünlerini denedim ve bana göre down under daha fazla işe yarıyor gibi geldi ayrıca kokusu da çok güzel.  Ürünü saç uçlarımdan ortalarına kadar sıkıyorum ve tarıyorum.
(Yalnız bu ürün artık yok. Urban care olarak bir seri çıktı sanırım urban care'in argan yağlı sıvı saç kremi bu ürünün yerine çıktı. Elimdeki bitince Urban Care serisiyle devam edeceğim.)

Down Under Natural's onarıcı saç bakım serumu: Bu üründe piyasadan kalktı. Sanırım ambalajını değiştirdiler. Bu ürünü saçımı taradıktan sonra 2 pompakadar tüm saçıma uyguluyorum saçımdaki elektriklenmeyi alıyor ve daha pürüzsüz gözükmesine yardımcı oluyor.


ve son olarak da

L'oreal elseve extraordinary oil (Değerli çiçek özlerinin yağı):  Bu ürünü de saç uçlarıma kullanıyorum ve ardından saçlarımı kurutuyorum. Bu sayede saç uçlarım daha canlı ve sağlıklı görünüyor.

John Frieda frizz ease perfect  finish polishing serum: Bu ürünü saçlarımı kurutup düzleştirdikten sonra saç uçlarımdan ortalarıma kadar 1-2 pompa kadar uyguluyorum ve saçlarım daha düz ve daha parlak ışıl ışıl gözüküyor.

Sizler saç bakımınızda hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
yorum bırakırsanız çok sevinirim.

Sevgiler 

5 yorum:

  1. Bir şampuan canavarı olarak Toni&Guy cleanse blonde shampoo yu deneyeceğim sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyin derim gerçekten verdiği yumuşaklık çok güzel :)

      Sil
  2. Hi buddy. My loved one and i genuinely only like this the article as well as the webpage all to most! that article
    Alpha ZXT is in truth okay plainly written and as well ideal simply understandable. Ones WordPress theme is impressive as well! would clearly be wonderful To find out where I must be capable download which. be certain how to keep up The nice work.http://www.healthsupreviews.com/is-alpha-zxt-scam-or-legit/

    YanıtlaSil
  3. REPLY;The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine.
    Alpha ZXT Maybe in the future itll do even better in those areas, but for now its a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPods strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.http://www.healthsupreviews.com/is-alpha-zxt-scam-or-legit/


    YanıtlaSil
  4. Merhaba toni&guy ın şampuanı saçlarınızı ağırlaştırmış mıydı

    YanıtlaSil